ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΒΑΡΟΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΜΙΞΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΧΝΗ ΣΚΟΡΔΟ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΖΙ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ
8 σχόλια:
ολο κόλπα μου είσαι
Αχνη η γνώστη από ζάχαρη?
ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΧΕΙ ΑΜΥΛΟ
Σ ευχαριστώ.
Και σκόνη από σκόρδο γιατί ??
ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΟΓΙΑ 5% ΣΚΟΡΔΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΟΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ.
1 Η ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΟ ΤΗΣ ΤΟ ΒΑΡΟΑ.
2 ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ (ΤΣΕΡΛΙΣΜΑ). ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙΚΕΣ ΧΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ (ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙ( ΤΟ ΦΟΥΜΟΥΤΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.
Φίλε Κώστα χρησημοποιώ την ίδια μέθοδο για την Βαρρόα μια κυψέλη μου αντικατέστησε την βασίλισσα υπάρχει περίπτωση να φταίει η ζάχαρη η ήταν τυχαίο, ακόμα έχω κινητούς πάτους με σήτα και η Βαρρόα πέφτει έξω πέφτει όμως και η ζάχαρη αν πηγαίνουν οι μέλισσες να τρώνε την ζάχαρη δεν θα κολλάνε ξανά
την Βαρρόα ??
Good years 2009
yeni yıl sana ailene mutluluk arılarına bol ballı yıl getirsin
saygılar
Δημοσίευση σχολίου